Obecnie niedostępny.
Nie mamy pewności, czy i kiedy ten produkt będzie ponownie dostępny.
Wybierz adres dostawy

HpLive Analogowy termometr do smażenia, termometr do mięsa, termometr wkłuty, termometr do piekarnika ze stali nierdzewnej, do grilla BBQ (0℃~120℃)


Bezpieczna transakcja
Polityka zwrotów
Twoja transakcja jest bezpieczna
Dokładamy wszelkich starań, aby zadbać o Twoje bezpieczeństwo i prywatność. Nasz system bezpieczeństwa płatności szyfruje Twoje dane podczas ich przekazywania. Nie przekazujemy danych Twojej karty kredytowej sprzedawcom zewnętrznym i nie sprzedajemy Twoich danych innym podmiotom. Dowiedz się więcej o naszej polityce prywatności i dostępnych metodach płatności.
Zwrot w ciągu 30 dni
Ten przedmiot kwalifikuje się do zwrotu w ciągu 30 dni od daty dostawy. W większości przypadków jest także możliwa bezpłatna wymiana na przedmiot wolny od wad. Sprawdź dostępność tej opcji w naszym Cenrum zwrotów online.

Zachowaj przedmiot w oryginalnym stanie, z zewnętrznym pudełkiem marki, dołączonymi etykietami, instrukcją obsługi, kartami gwarancyjnymi i oryginalnymi akcesoriami w opakowaniu producenta w celu pomyślnego opracowania zwrotu.

Możemy skontaktować się z Tobą w celu ustalenia uszkodzenia lub wady produktu przed wydaniem zwrotu/wymiany.

Dowiedz się więcej o naszych zasadach dotyczących zwrotów.
Obecnie niedostępny.
Nie mamy pewności, czy i kiedy ten produkt będzie ponownie dostępny.
Marka HpLive
Przedział wiekowy (opis) Dla dorosłych
Typ wyświetlacza Analogowy
Klasa temperatury górnej 120 Stopnie Celsjusza

Informacje o tym produkcie

  • Analogowy termometr do mięsa i smażenia: zakres pomiarowy: od 0 do 120°C, podział dokładny do stopnia, łatwe czyszczenie
  • Najprostsze zastosowanie: włożyć czujnik pomiarowy do mięsa i odczytać status gotowania za pomocą wskazówek, praca bez baterii
  • Stal nierdzewna: termometr jest łatwy do czyszczenia, a dzięki wysokiej jakości stali nierdzewnej jest wyjątkowo higieniczny i odporny na wysokie temperatury, może pozostać w piekarniku podczas smażenia
  • Kontrola temperatury: termometr kuchenny do oznaczonych rodzajów mięsa (wieprzowina, wołowina, kurczak, cielęcina, jagnięcina); ale może być również używany do innych produktów spożywczych podczas pieczenia i gotowania
  • Analogowy termometr do smażenia do kontroli temperatury rdzenia mięsa. Do piekarnika lub grilla. Z materiałów odpornych na wysokie temperatury.

Informacje o produkcie

Szczegóły techniczne

Informacje dodatkowe

Opinia

HpLive

HpLive Analogowy termometr do smażenia, termometr do mięsa, termometr wkłuty, termometr do piekarnika ze stali nierdzewnej, do grilla BBQ (0℃~120℃)


Udało Ci się znaleźć niższą cenę? Daj nam znać. Wprawdzie nie zawsze możemy zaoferować zgłoszoną cenę, jednak weźmiemy Twoją opinię pod uwagę, aby zagwarantować konkurencyjność naszych cen.

Gdzie oferowana jest niższa cena?

/
/
/
/
Aby przesłać opinię, zaloguj się.

Opis produktu

Opis:

- Temperatura może być stale odczytywana, ponieważ jest odporna na wysokie temperatury, dzięki czemu może pozostać w grillu lub piekarniku.

- Ze stali nierdzewnej o skali temperatur od 0°C do 120°C.

- Z stopniami gotowania do różnych rodzajów mięsa, idealnie nadaje się do gotowania w niskiej temperaturze.


Specyfikacja:

Materiał: stal nierdzewna.

Kolor: jak na zdjęciu

Zakres temperatur: 0℃ ~ 120℃.


Zestaw zawiera:

1 x termometr.


Uwaga:
1. Rzeczywisty kolor artykułu może nieznacznie różnić się od przedstawionego na zdjęciu ze względu na wiele czynników, takich jak jasność monitora i jasność światła.
2. Mogą wystąpić nieznaczne różnice w wymiarach.

Szukasz konkretnych informacji?

Opinie o produkcie

Brak opinii o produkcie