Bezpłatny okres próbny Amazon Prime
Nielimitowana dostawa Premium jest dostępna dla członków Amazon Prime. Aby dołączyć, wybierz Tak, chcę skorzystać z BEZPŁATNEJ dostawy na następny dzień dzięki bezpłatnemu okresowi próbnemu Amazon Prime nad przyciskiem Dodaj do koszyka i potwierdź swoją subskrypcję bezpłatnego okresu próbnego Amazon Prime podczas finalizacji zakupu.
Korzyści klientów Amazon Prime:- Dostawa na następny dzień bez ograniczeń
- Nagradzane filmy i seriale, w tym oryginalne produkcje Amazon, wszystko to co lubisz na swoim ulubionym urządzeniu.
- Ekskluzywne okazje dla członków Amazon Prime, w tym wczesny dostęp do niektórych okazje
Ważne: Twoja karta kredytowa lub debetowa NIE zostanie obciążona po rozpoczęciu bezpłatnego okresu próbnego lub w przypadku anulowania w trakcie okresu próbnego. Jeśli Amazon Prime jest właśnie dla Ciebie, nie musisz nic robić. Po zakończeniu bezpłatnego okresu próbnego zostanie naliczona opłata w wysokości 49 zł/rok za członkostwo Prime (miesięcznie).
Thomas kocht: Brot, Brötchen und Gebäck: Unwiderstehliche Rezepte für jeden Tag. Brot einfach selbst backen. Mit vielen Tipps und Backanleitungen Twarda oprawa – 16 listopada 2021
Opcje zakupu i dodatki
Der Profikoch Thomas Dippel vom YouTube-Kanal Thomas kocht zeigt dir in diesem Buch, wie man ganz einfach Brote mit Hefe, Sauerteigbrote oder Gebäck zubereitet. Die über 50 Rezepte lassen sich wunderbar in den Alltag integrieren, da man nur wenige Zutaten benötigt, und sie sind sowohl für Anfänger als auch für Hobbybäcker geeignet. Von Bauernbrot über Dinkelbrot mit Buttermilch bis zu Bagels und Franzbrötchen ist alles dabei. Mit den vielen raffinierten Tipps und Tricks, Infos zu Knettechniken oder Backutensilien sowie einem praktischen Glossar wird Brotbacken zum Kinderspiel!
- Długość wersji drukowanej176 str.
- Wydawcariva Verlag
- Data publikacji16 listopada 2021
- Wymiary19.6 x 1.7 x 24.6 cm
- ISBN-10374231971X
- ISBN-13978-3742319715
Często kupowane razem
Klienci, którzy oglądali ten produkt, oglądali również
Product description
O autorze
Szczegóły produktu
- Wydawca : riva Verlag (16 listopada 2021)
- Twarda oprawa : 176 str.
- ISBN-10 : 374231971X
- ISBN-13 : 978-3742319715
- Wymiary : 19.6 x 1.7 x 24.6 cm
- Ranking najlepiej sprzedających się produktów: Pozycja 175,840 w kategorii Książki (Zobacz Top 100 w kategorii Książki)
- Pozycja 361 w kategorii Wypieki
- Pozycja 805 w kategorii Główne dania i przystawki
- Pozycja 25,578 w kategorii Dom i ogród
- Recenzje klientów:
Opinie o produkcie
Recenzje klientów, w tym oceny produktu w postaci gwiazdek, pomagają klientom dowiedzieć się więcej o produkcie i zdecydować, czy jest dla nich odpowiedni.
Aby obliczyć ogólną ocenę w postaci gwiazdek i procentowy podział według gwiazdek, nie używamy prostej średniej. Zamiast tego nasz system bierze pod uwagę takie kwestie, jak aktualność recenzji i czy recenzent kupił produkt w serwisie Amazon. Analizuje również recenzje w celu zweryfikowania wiarygodności.
Dowiedz się więcej, jak działają opinie klientów w serwisie AmazonNajlepsze opinie o produkcie
Daher habe ich mir das Buch bestellt und wurde nicht enttäuscht. Habe schon einige Brote aus dem Buch nachgebacken und diese sind bis jetzt immer gelungen.
Dazu muss ich auch sagen, dass auch ich absoluter Neuling bin, was das Brot backen angeht.
Sehr gut ist auch Schritt für Schritt erklärt, wie man z.B. eigenen Sauerteig herstellen kann.
Ich würde das Buch auch für „Backanfänger“ aufgrund der guten Erklärungen weiterempfehlen.
Kann ich voll und ganz, auch für Anfänger, weiterempfehlen +++