Bezpłatny okres próbny Amazon Prime
Nielimitowana dostawa Premium jest dostępna dla członków Amazon Prime. Aby dołączyć, wybierz Tak, chcę skorzystać z BEZPŁATNEJ dostawy na następny dzień dzięki bezpłatnemu okresowi próbnemu Amazon Prime nad przyciskiem Dodaj do koszyka i potwierdź swoją subskrypcję bezpłatnego okresu próbnego Amazon Prime podczas finalizacji zakupu.
Korzyści klientów Amazon Prime:- Dostawa na następny dzień bez ograniczeń
- Nagradzane filmy i seriale, w tym oryginalne produkcje Amazon, wszystko to co lubisz na swoim ulubionym urządzeniu.
- Ekskluzywne okazje dla członków Amazon Prime, w tym wczesny dostęp do niektórych okazje
Ważne: Twoja karta kredytowa lub debetowa NIE zostanie obciążona po rozpoczęciu bezpłatnego okresu próbnego lub w przypadku anulowania w trakcie okresu próbnego. Jeśli Amazon Prime jest właśnie dla Ciebie, nie musisz nic robić. Po zakończeniu bezpłatnego okresu próbnego zostanie naliczona opłata w wysokości 49 zł/rok za członkostwo Prime (miesięcznie).
Ernährung - Physiologische und Praktische Grundlagen Miękka oprawa – 5 maja 2021
Opcje zakupu i dodatki
- Długość wersji drukowanej387 str.
- JęzykNiemiecki
- WydawcaSpringer Spektrum
- Data publikacji5 maja 2021
- Wymiary16.8 x 2 x 24 cm
- ISBN-103662616661
- ISBN-13978-3662616666
Opis produktu
Opis z tylnej okładki książki
Dieses Buch eignet sich für alle Studierenden und Berufstätigen in den Bereichen Ernährung und Gesundheit und ist der ideale Begleiter für ernährungswissenschaftliche Studiengänge an Universitäten und Hochschulen für angewandte Wissenschaft. Digitale Lernkarten und ein abschließender Fragenkatalog, anhand dessen sich der Stand des eigenen Wissens und der Lernerfolg leicht überprüfen lässt, runden das Lehrbuch ab.
Die Herausgeber
Gabriele Stangl ist Ernährungswissenschaftlerin und leitet den Lehrstuhl für Humanernährung an der Martin-Luther-Universität Halle-Wittenberg.
Michael Föller ist Humanmediziner und war Professor für Ernährungsphysiologie an der Martin-Luther-UniversitätHalle-Wittenberg. Gegenwärtig leitet er den Lehrstuhl für Physiologie an der Universität Hohenheim in Stuttgart.
O autorze
Michael Föller ist Humanmediziner und war Professor für Ernährungsphysiologie an der Martin-Luther-Universität Halle-Wittenberg. Gegenwärtig leitet er den Lehrstuhl für Physiologie an der Universität Hohenheim in Stuttgart.
Szczegóły produktu
- Wydawca : Springer Spektrum; Edycja 1. Aufl. 2021 (5 maja 2021)
- Język : Niemiecki
- Miękka oprawa : 387 str.
- ISBN-10 : 3662616661
- ISBN-13 : 978-3662616666
- Wymiary : 16.8 x 2 x 24 cm
- Recenzje klientów:
Opinie o produkcie
5 gwiazdek | 69% | |
4 gwiazdki | 31% | |
3 gwiazdki | 0% | |
2 gwiazdki | 0% | |
1 gwiazdka | 0% |
Recenzje klientów, w tym oceny produktu w postaci gwiazdek, pomagają klientom dowiedzieć się więcej o produkcie i zdecydować, czy jest dla nich odpowiedni.
Aby obliczyć ogólną ocenę w postaci gwiazdek i procentowy podział według gwiazdek, nie używamy prostej średniej. Zamiast tego nasz system bierze pod uwagę takie kwestie, jak aktualność recenzji i czy recenzent kupił produkt w serwisie Amazon. Analizuje również recenzje w celu zweryfikowania wiarygodności.
Dowiedz się więcej, jak działają opinie klientów w serwisie Amazon